Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man totalt överkörd.........


Manipulerad



Jag blir uppkorkad
som vore en
champangeflaska!

ni festar på mig
glufsar i er
skålar över mitt
arma huvud

Det börjar med
en träkork som
ni drar upp med
en korkskruv

det börjar pyra i mig.....

när korken äntligen
går av
vältras jag i den
skummande massan

jag drivs med likt en
flod i starka strömmar

och där står ni
med tomma flaskan

lika tom som jag!!




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 18:09



Bookmark and Share


  LassO
fuck them
2008-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Fly!
Vägra!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg