Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

raw

Hon drev mig iväg
på närhet
väntande och troende,
lär min själ att
ligga bunden,
under bar himel
medger jag ett behov,
en sann verklighetsvision
gör mig mer vaken,
räknar små steg
som stora,
blunda, blunda,
hon drev mig
för stunden
av närhet,
själen min är
i dig bunden.




Fri vers av daniele
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 23:41



Bookmark and Share


  Матрёшa
jag fattar inte vart du får allt det här ifrån, men det är underbar läsing!
\"under bar himel
medger jag ett behov,
en sann verklighetsvision
gör mig mer vaken,\"
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele