Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokord
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=2367




tio ord

tror du som jag
att meningen med allt
är relationer?




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 652 gånger
Publicerad 2008-02-11 07:08



Bookmark and Share


  Marreb
Mm... tror nog det. älska gud/livet, din nästa och dig själv. Relationer!
2008-02-11

  Ulf Popeno
Nope.
Ditt första ord är Tror. Och det sista är relationer.
2008-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Japp.
I synnerhet en.
Gud - människa.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson