Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla Frö



Ett litet frö är sått

Det växter och gror nu

Det lilla fröet växer inom mig

Ett frö som består av en början till ett fungerande liv

Ett frö som avger värme som ligger trygg i sin kokong

Kokongen är min kropp som jag vilar tryggt i

Allt är under utvecklingsfasen allt har sin början nånstans

Nånstans i mitt liv gick många saker snett

Men nu söker jag upprättelse för ett anständigt liv som bara jag styr

Låt ingen ta det ifrån dig

Det finns ingen annan lik dig i denna värld

Du är lika värdefull och älskad som alla andra varelser på denna planet

Du har rätt till kärlek i ditt liv stäng inga dörrar mer nu

Öppna upp ditt hjärta igen

Det finns bara ett liv

Det livet måste jag leva nu

11/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 19:39



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Känner en varm kämparglöd när jag läser det här :)
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen