Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi tror alla att just vår släkt är värst, jag vet..


..La Famiglia..

Falukorven kostar lika mycket hos konsum oavsett vem som köper den. Det är samma pris för kvinnan som för mannen, det är samma pris för den tjocke som för den smale.

Förklarar jag för min bror
När han inte vill förstå
marknadens mekanismer

Ta ner skålarna då!
skriker min mor upprört
och fräser åt min bror

Hon orkar inte höra på
komplicerat prat
där hon sitter i sin rullstol.

Visst är det kul
säger min syster
att samtala

och steker den panerade fisken




Övriga genrer av micke marin
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-02-11 22:42



Bookmark and Share


  korpfjäder
Familjeidyll. Som hos vemsomhelst. Men ändå helt krispigt skönt.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin