Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....eller där jag är nu


Mitt eget rum

 

Där jag är nu
finns  en sal
med ett eko
av min egen ton
pulserande
mellan väggarna


där jag är nu
är sparvarna
mästerfåglar
och varje nyans
av blått alldeles
skimrande


där jag är nu
vill jag alltid vara
även när jag
tar mina steg
ut i världen


också när jag möter dig

 



 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-05-31 09:02



Bookmark and Share


  johii
snyggt
gillas :)
2005-05-31

    milja
glittrigt och lättläst. nästan så att man hör musik i bakgrunden... jag ryser.
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth