Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solens glödande Andetag

 

I solens glödande mitt

berörde dina fingertoppars känsliga vara

 min varma hud

Grusvägars dammiga stoft täckte våra fötter

Vi  badade i glädjens vattenfall

droppar ljuva som smaragder renade våra

heta kroppar

Genom barmhärtighetens fönster

såg vi paradisets gröna ängar

i ett hav av evigt ljus

Blommors vatten drack vi

 i helig nattvard

  därtill bröd bakat i förlossade nejders ugn

I tomhetens rum upplevde vi fullhetens

heliga  Moder

Kärlek ¤ evigt helig

Fridsamt suckar vi

Faderns ¤  andes dräkt

Vi lever tillsammans i minnenas

stilla

Andetag

¤

 




Fri vers av KristinaE
Läst 993 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-13 08:34



Bookmark and Share


  Maria T
Stor poesi.
Jag apploderar
och bokmärker
Ödmjukast MariaT
2008-02-13

  Mats Henricson
Ett fullödigt och vidunderligt och, nästintill cinematografiskt Ordskådespel ! Helt sagolikt Underskönt ! Huden knottras och hjärtverksamheten ökar ! Bokmärker !
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE