Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Comeback? Nej, det finns ingeting att säga...


Ingenting


Av allt det uppenbara

Ingenting

Förstod jag endast det självklara

Ingenting

Havets fyllda eko

Ingenting

Sköljde genom mig

Ingenting

Paralyserad av neon

Ingenting

Mina ögon betraktade

Ingenting




Fri vers av Bäraren
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 10:54



Bookmark and Share


  isidore
Jag vet hur det är.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Bäraren
Bäraren