Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig



jag tänker på dig
drömmer om dig
pratar om dig
jag kan inte sluta tänka på dig
dom säger att det är okej

jag hatar dig
jag behöver dig

det finns ingen som du
jag saknar dig som fan




Övriga genrer av rebekka
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-05-31 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka