Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har en hemlighet



bli inte arg
snälla, bli inte arg
jag vill visa dig någonting
men du måste lova att inte bli arg

bli inte arg
snälla, lova
bli inte arg
jag vill visa dig någonting
någonting som ingen annan får se

men du får inte bli arg


kan du lova mig det?




Övriga genrer av rebekka
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-05-31 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka