Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö Cockbreath

Händer som letar längs med längtande
lemmar
och jag ville bara ligga med dig
en sista gång
erövra den sista närhet som du berövade mig när vi sist pratade
med kläderna på
(för en gångs skull)
när du sa att det här inte leder någonstan

när allt var förgäves och
en sista gång ville jag ligga bredvid din
kropp
(känna lukterna
känna längtan)


promenaden leder till min säng en sista gång
och när tårarna kommer
och när du frågar varför
så vet jag att jag bara vill ligga med dig
för du är en sån som hinner somna innan jag hinner förklara
att jag kommer dö ensam
och att ingen närhet i världen
kan beröva mig det

du är en sån som inte kan förstå sådana sanningar

det är handlar om längtande
fingrar och en törst
efter någon som inte är du




Fri vers av frig
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 18:31



Bookmark and Share


  H. Karla
Mycket målande och vackert gestaltat. Jag får en tung klump i halsen när jag läser:
\"för du är en sån som hinner somna innan jag hinner förklara
att jag kommer dö ensam.\"
Jag tror att jag vet vad du menar, och hoppas att ingen av oss dör ensamma. Är du vattuman kan tänkas?
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig