Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

bejbi

utan din hand
i
min

kan jag lika gärna
kapa
av
händerna
vid armbågarna

för
det känns som att dom
var skapta
enbart
för att hållas
av dina
genom
snårbuskar


stigen till
upplösningen


för
en
är
alltid
mindre
än
två

fast
vi
två
blir
en




.. för jag kan bära din törnkrona också om du vill




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 593 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-24 15:13



Bookmark and Share


  blaite
Snyggt. Speciellt BEJBI haha underbart
2010-02-14

  Junibarn
Åh, så bra! Verkligen. Härlig form på det, bra språk. Handling.. njae. O-originell. Men ganska söt ändå.
2008-11-02

  Bjarne Nordbö
Kärlek beskriven på ett fantastiskt sätt. Det är något speciellt med händer.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ