Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sa: Jag är beroende av att krossa glas Samtidigt som du gick in i mörkret Och lämnade mig Bland skärvorna av vad som förut varit något vackert Bland skärvorna av vad som förut varit mitt liv


Du var beroende av att krossa glas

Vi låg hand i hand på gräsmattan
Din sammetslena röst smekte varje ord och gjorde dem till en sång
Men du släppte min hand och gick
Du gick genom rosenrabbaten och slog näven genom en fönsterruta
Du sa: Jag är beroende av att krossa glas

Men för varje glas skärva som föll till marken följde en bit av mig med
För varje ruta du krossade
Krossade du en bit av mig
Du började sparka bland blommorna
Och för varje kronblad som föll till marken följde en bit av vår kärlek med
Och för varje ros som dog
Dog en bit av våran kärlek

Jag började känna hur regnet smattrade i ansiktet
Men snart fattade jag att det inte var regn
Utom mina tårar
Tårar som rann ner för min kind i forsar

När du krossat alla rutor och dödat alla rosor
Vände du och gick iväg i mörkret
Du lämnade mig här med tårar på min kind
Och skärvor av mitt liv omkring mig

Jag hoppas att en tagg fastnade i ditt ben
Och orsakade lika mycket smärta
Som du orsakade mig




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 21:57



Bookmark and Share


  equilibrium_
ovanligt bildligt skrivet för att vara du ^^ väl genomarbetad :O
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel