Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jag någon



En gång var jag någon


En gång log jag
men det var så längesen

En gång tyckte jag livet var värt att levas
men det är en evighet sen

En gång tyckte jag om mig själv
men spegeln av min kropp och ansikte
är inte längre jag

Livet har tagit alltför mycket kraft av mig
tröttheten har tagit över

Tittar på min nakna arm
den som en gång var så¨stark
saknar nu styrkan

Mitt jag som en gång var starkt av vilja
ligger nu viljelöst

Jag ser mitt liv i revy gång på gång
Det jag önskar mest av allt är att känna friheten
i min kropp igen

Då får min själ frid
Då känns inte allt omöjligt längre

Ibland önskar jag
att få leva om mitt liv igen
Att få börja om igen

2007-11-25




Fri vers av Fånga dagen
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 19:52



Bookmark and Share


    Melona
Du

det är ett jävligt stort
paket med styrka som
du levererar
i
dessa ord!



Du skriver mycket bra!

(det här var starka ord som påverkade mig mycket!)
2008-02-14

    ej medlem längre
Relaterar..mycket bra..
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen