Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000 Tusen bitar




1000 Tusen bitar


Sitter fast i gamla känslor något håller i mig hårt hårt

Jag kan inte tänka jag kan inte agera rationellt längre

Tankemönster inom mig är detsamma hela tiden
Och jag inser att jag sitter fast i en
rävssax

Handlingsförlamad som om jag inte hade några egna val längre
oron gräver sig djupt inom mig

Det är tomt
Det gör ont
Jag vill inte
Längre vara med
Vill inte kännas vid
Vill inte vara
Vill inte känna detta obehag
Vill bara lyfta bort alla svåra tankar
Som förlamar mina sinnen

Jag stretar emot som om det gällde liv eller död


Jag vill inte vara med längre
Jag vill fly sväva iväg
Där inte det onda får tag på mig
Vill lämna den stora skammen i ett hörn
Jag tänder en eld
Låter skammen brinna upp
Min tunga skuld slänger jag i en djup grav

Va finns kvar då


Tusen spillror ligger utspridda
Det som en gång var jag
Är en spillra
som ingen bryr sig om
Det är tomt
Alla känslor
Som finns kvar
Är ett enda stort
Obehag

Anna-Karin
2007-11-22





Fri vers av Fånga dagen
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-02-14 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen