Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det gör ont när själen dör








2007-12-14

Känslor så starka
Dom binder mig hårt
Motstånd och ovilja dunkar inom mig
Jag gömmer mig för alla
Jag vill inte att nån ska se mig
Olycklig i min ensamhet förenat med smärta
Kan inte säga
Jag vill inte svara
Det gör ont att leva
Min själ blöder
Jag gråter inombords
Allt är mitt fel
Jag ska bära allas bördor
Jag ska ha allt på mina axlar

Tankar blandas med förtvivlan och en total
Handlingsförlamning slår ned i mig

Jag kan inget göra längre
Detta tar all min livskraft

Vart tog det sanna livet vägen

Det finns inget kvar nu
Ett stort svart tomt hål
Gräver sig ned i mitt bröst

Det har landat där och tänker inte kliva av

Hittar ingen väg ut

Det finns bara jag ensam kvar

Alla som fanns vid min sida
Har redan lämnat mig

Nu lämnar jag dom

För det gör ont att leva i den här känslans tillvaro

Sakta så bryter den ned mig

Skörheten tar över

Snart går jag sönder

Som ett gammalt torrt löv

Lyfter jag av vindens kraft

Jag flyger bort och lämnar allt

Jag inser att det gör för ont att leva i den här verkligheten

I en ständig flykt

Med förnekanden

Nedtryckta känslor

Att aldrig få säga sin
Mening

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen