Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt tillägnat min underbara vän johanna som gått bort.. Inte riktigt nöjd med den, men lägger ut den i vilket fall.


In my mind forever

I got shiver down my spin
you really not here anymore
I miss you
I thought you allways be here
I love you
last memory is huging you
You seemed so happy and hopefull
This I never thought

In my mind forever




Fri vers av madde_ekman
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman