Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gick igenom en jobbig period. Och det är också oftastdå jag skriver.. Det gör mig klar i huvudet och ja rensar helt enkelt..


Är detta mitt öde?

Igen igen och igen
aldrig att det slutar göra ont
när man tror man undkommit
slår det till, hårdare än nånsin
En känsla av att bli Sliten i stycken
Nedtrampad i botten på väldens alla hav
en känsla av oändlighet
När ska det sluta, när ska jag få leva i lycka ?!
Är detta mitt öde ?




Fri vers av madde_ekman
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman