Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rovdjurstunga

akta dig rovdjurstunga
hon klipper med ögonfransarna
tills allt bara är små pappersflisor
som snöar över dina döda ord

de viskar runt dig
de vill ha henne
du vill ha henne
ni vill ha henne

men akta dig rovdjurstunga
hennes salt är gift
hennes kropp cyanid
hennes ögon en mänsklig gevärsmynning

de cirkulerar runt dig
låt oss smaka
låt oss dela
låt oss låna

akta dig rovdjurstunga
hennes andes dräkt är svek
och hon andas i ditt hjärta
som slår ihjäl dig




Fri vers av sodavatten
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 11:47



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Exakt.
Men om man vet att det är så
och ändå inte kan låta bli att följa sitt hjärtas rytm
ja vad ska man säga om det?
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

sodavatten
sodavatten