Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dylan, min älskade Dylan. Konstigt mycket inspiration på sistonne. Kan ha att göra med att jag flyr från plugg och dumlängtan.


må din sång alltid bli sjungen och må du förbli föralltid ung

plötsligt dör mörkret
och krockar med det alldeles
för vita ljuset.

ta ett steg för mig
ta ett steg mot mig
känn golvet under dina tunna skor
ta ett steg för mig
ta ett steg mot mig

tystnaden är öronbedövande
och skriken fyller din kropp
till bristningsgränsen

och du brister
och tonerna håller
luften vibrerar av bas och diskanten skär genom svettdimman
och du brister
och tonerna håller

jag vill vara där du är
jag vill stå på din plats
jag vill bada i ditt alldeles för vita ljus
och jag vill att din sång ska vara min
och jag vill att dina ögon ska titta upp
och önska

önska att du var där.




Fri vers av sodavatten
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 12:08



Bookmark and Share


  Linus Nilsson
jag gillar också forever young med bob

dikten
den kändes som musik,
och det var inte därför att jag lyssnade på ed harcourt på högvolym medan jag läste dikten.

\"och du brister
och tonerna håller\"

- var BRA
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sodavatten
sodavatten