Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i mitten av 90 talet under en utvecklingsfas


Värdighet



VÄRDIGHET

Värd att leva och att älska

Värd att älskas i det sanna livet

Värd att var att vara en människa som kan göra sina egna val

Värd så mycket att du kan säga nej

Värd det allra bästa i livet

Värd att njuta av livet igen


1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 15:36



Bookmark and Share


  Blodros
..jaaaaaa
2008-02-15

    Melona
här snackas det insikter som det
ibland är svårt att
få till

men du har jäkligt rätt
i det du säger

läckert att varje mening i texten börjar med VÄRD
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen