Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet under mitten av 90 talet under en utvecklingsfas


Helhet



HELHET

Jag gör dig hel och tar hand om dig

Jag ser till att du har det bra

Jag skall lägga varje del av dig till rätta

Allt skall bli perfekt och underbart

Allting blir klart som vattenkristaller som glimmar fullkomligt underbart

Alla bitar ser jag framför mig nu

Pusslet tar jag med och lägger bit för bit

tills jag ser en helhet komplet och klar

Bilden är själva harmonin i kropp och själ

1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-15 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen