Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att väga jämt i livet

Från en värld till en annan värld

Står och väger med ena benet och är påväg nu

Väger är framåt även om jag kommer göra några avstickare ibland

Man kan väl inte begära att hitta rätt precis på en gång

Jag vet bara att jag vill hitta mig själv

Vägen dit är inte färdig jag är påväg precis varje dag

Ängligen är jag här och nu

Är inte på ständig flykt ifrån mig själv och mina känslor längre

Jag står fast kvar många tårar har fallit den senaste månaden
många sparade tårar har fått komma ut

Detta ger mig kraft att gå vidare

Det enda jag vill är att få ett lugnt liv men och samtidigt ändå känna mig
levande igen

Bekräftad bejakad bara för min egen skull

Visst önskar jag mig att kärleken i mitt liv jag skall finna

Men först ska jag hålla ihop och finna mig själv igen

15/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-02-15 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen