Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på svenska =)


Lämnat jorden bakom sig

Din smärta, allt var en dröm, en mardröm, din mardröm
Ärr som aldrig skulle läka, nya var dag
En ängel blir svart och kall
Kärlek blir hat och hatet är du
Du kan inte längre smita, skräcken är din verklighet
Det är ditt liv, ditt liv du fruktar
Fortsätt söka, det finns inget att finna
allt är borta, du är borta, du flög iväg

Smärtan sliter dig i stycken
Du kan inte förneka, du kan inte smita, och det gör du inte
Du är den svarta ängeln som vidgar sina vingar
flyger iväg och lämnar jorden bakom sig




Fri vers av madde_ekman
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-02-15 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman