Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är målad med stjärnorna, vars begynnelse förlorar sig i tidens dimmor.




Flyktigt

  Så fort

jag drar ett streck

lämnar en ängel pappret




Fri vers av Connie
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-15 22:13



Bookmark and Share


  aol
så vackert sån strålande komposition din bild och rimmet
2008-02-16

  katt.inc
Vackert, jag tycker om den ögonblicksbild jag får när jag läser denna lilla fina text.
2008-02-16

    Seud P Myno
Snyggt rim!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie