Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite förvirrat kär.



Det är inte jag som bestämmer,
men det skulle varit så
mycket enklare om man fått varit kung
och att få hälsa på alla i en nya stad.
Det glimrar i vattenytan
en svan vit och skör är vackrare i höst än på vår,
jag önskar att jag berättade allt,
livet är en jakt efter en ny verklighet som kan
föra oss vidare och ,
jag planter frön runt mina fötter,
sår lite salt över grubblade besvär, vi alla är lika
men på andra platser i tiden,
döden gör det inte lättare när framtiden för en annan är här.

Vissa klagar på små saker , andra glömmer dom,
en del har inte sin förklaring brevid rädslan, jag har lärt.
Men vissa klagar för att dom inte blir tillredställda,
jag klagar för att jag måste , måste vara en sten bland gruset.




Fri vers av daniele
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-02-16 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele