Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme



jag ödslar på tid
om jag måste finna
för någonstans ligger någon
och för att vänta så länge
är jag skyldig till allas lidande
om det måste vara så.

lite framåtlutande åt sidan
höftar jag framgångar
i ord förklarar jag kärlek
om inte till mig själv till någon annan
under mina lakansfärgde mönster
sparar jag mina skatter
och firar med värme




Fri vers av daniele
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 00:35



Bookmark and Share


  Mangetsu
\"lite framåtlutande åt sidan
höftar jag framgångar\" - Två underbara rader.

Jag blir inte helt klok på dikten, den är så vacker och så kall. Vet inte om namnet värme är det som retar mig, men något är det. Och just det faktum att ajg retar mig gör det självklart. Jag älskar dikten, den fick mig att vakna så här mitt i natten.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele