Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara några ord som kändes rätt just nu..


..vill du så..

 

 

Det finns inget att vara rädd för

Din frihet finns hela tiden vid din sida

din glädje
din längtan
din hunger
din trygghet
ditt mod
din ilska
ditt hat

din ömhet
din poesi
dina uttryck

Du behöver inte någon som håller din hand

Du är fylld av liv och förunderlig styrka

 

Här har du min hand




Övriga genrer av micke marin
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-16 09:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
massor av styrka häri...
2008-08-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Tack för dessa vackra rader!
2008-02-17

  Kakaan
det ligger något i det..
2008-02-17

  Lyckohäxan Enediel
Åh så härligt att läsa! Jag suger i mig dessa ord...:)
2008-02-16

  stefan.g
Intressant............Text!
2008-02-16

  korpfjäder
Så sant. Det finns inget att vara rädd för - egentligen.
Och det enda rimliga är att sträcka varandra händerna och inse, att vi behöver varandra. Allihopa.
2008-02-16

  Lilla My* VIP
Läser om igen*...med enkla ord har du skrivit en egentligen självklar och förunderlig sanning som alla bär inom sig!
Fina ord!
2008-02-16

  Carola Zettergren
Snyggt underfundigt poetat!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin