Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trotsar stormen


-Det går inte att skilja oss åt . vi var är för starka trots stormen.




Fri vers av daniele
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-02-16 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele