Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Astrid och Greta.


Syskonkärlek





Hon spridde
målade hjärtan
i mitt rum
och när jag tryckte dem
mot mina läppar
kände jag hennes händer
mot min mun










<3







Fri vers av Mangetsu
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 00:42



Bookmark and Share


  Änglaliv
få ord som läggs fint mellan läpparna.

riktigt bra!
2008-03-03

    Melona
så veckert du skriver

om syskonkärleken

du har en sådan känsla i dina ord

och det är vackert fint!

Tycker om detta

mycket mycket!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu