Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du gick barfota en vinterkväll

Tystnaden ekar i mitt hjärta
och jag sprängs likt ett
fyrverkeri på nyårsafton

Förut var månen min vän
och vi kunde gå hand i hand
sena vinterkvällar
(eller sommarkvällar om vi ville)

Men det gjorde så ont att falla ner
mot den isande asfalten
att månskenet bedrog mig
under mitt starkaste hjärtslag




Fri vers av konstkick
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 02:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark text som berör och kliver innanför skinnet
2008-02-17

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick