Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen om kärleken fortsätter..


VI (Vackra Individer)

Skaka mig varsamt när du väcker mig men väck mig för jag vill

Smek mitt inre, kliv ur mina drömmar, ge min själ näring med din blotta existens

Kan inte du och jag bli vi

Vi i en ovillkorad tvåsamhet, vansinnigt vacker

Vacker och verklig på gränsen till overklig men jag tror



Nära, kom nära mig



Mina fingrar i ditt hår,

hjärtat slår

Värmen från dina andetag nuddar min hud,

tiden stannar


Står stilla när luften vibrerar och världen slutar existera

Kvar finns bara jag och du

Här och nu

Fastfrysta i ett ögonblick av evig gemenskap


VI


Och vackrare än så kan det inte bli...




Fri vers av yllot
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 10:57



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag säger bara, lyckans man som finner dej. Med stor känslonärvaro förmedlar du vad du tror på. Kärlekens essens. Att dela med någon. Skönskrivit. Verkligen.
2008-02-18

  Thurizas
mmmm=) vackrare finns det inte! sann kärlek, gemenskap det är sann skönhet.vilken blomma kan förmedla det hur vacker den än är?? nepp kärleken är det vackraste som finns!!

vackert,skört men tusan vilken styrka det finns inom...

*kramarom*
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror