Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självbetraktelse

 

 

 

färdigbetraktad av Andra

bortvald av Någon

 

det var när Ingen längre såg dig

som du slutligen fick syn på dig själv

 

och det skrämde dig inte längre

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 11:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Älska dig själv och bli älskad av andra
för det är när du lyser som alla vill vara med dig

Hej Christina!
Så vart min tolkning på din fina dikt : ))
Kram
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol