Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Ullis


Drömmen

Du sover,
men du känner det.
I dina drömmar finns det,
och det påminner dig hela tiden
om att du är lycklig.

För oavsett om du kan
ta på det eller inte
känns det ändå som
en varm hand
som håller på din kind.

Rodnaden,
som får allt att kännas overkligt.
Likt då kinderna är varma,
och näsan är kall.

För trots att det är kallt
håller du, och någon annan
dig varm.

Du, och någon
i dina drömmars värld.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander