Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga från Sahara

 

 

 

på kamelens puckelrygg

satt en liten svettig fluga

när den lyfte bort mot Solen

kvar fanns en lort med namnet Duga

 

men den lorten den föll av

när kamelen såg Oasen

hamnade på rygg i sanden

tog surt farväl av pälsextasen

 

en prickig ödla kom förbi

den snegla´ nyfiket på lorten

sa: är du på väg till himlen

måste någon öppna Porten!

 

men lorten kände sig som Skit

den sjönk ner bland öknens sand

och kamelen vagga´  passivt

mot ett annat fjärran land

 

ödlan ryckte på sin axel

sprang sin väg på sanden het

egna bekymmer det hade han

för hans insektsmiddag smet

 

så vad är då väl kontentan

av denna saga fylld med sand

jo, det ska jag nu berätta

om du på dig kan lägga band

 

det är att livet som vi lever

är som lorten av en fluga

vi kan landa vartän vi vill

men rädslan finns att aldrig Duga

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-18 17:23



Bookmark and Share


  Thirre
Bravo!! =)
2008-02-19

    tramp
Huga !
Riktigt bra !
Jag för din skrivkonst buga
Ha en härlig da´ !
2008-02-19

  Lena Renman
Hahah så superbra! :-)
Lena
2008-02-18

  Lyckohäxan Enediel
Den här var verkligen kul att läsa!
Först å främst så vred jag mig av skratt när jag såg den svettiga lilla flugan...*S*
Så fortsätter du att på ett härligt rimmande vis bjuda på bilder som jag aldrig sett innan...å pricken över i är såklart...att du har förbannat rätt!!
2008-02-18

    Noomi
oj.. här fångar du stora grejer
i en fantastik liten saga..
ursnyggt..
applåderar febrilt..
2008-02-18

  Johan Bergstjärna VIP
Rädsla, för att inte duga, kräver kärlek!
Ömma ord och mängder utav smek.
2008-02-18

  J A Nicander
En sensmoraliskt odyssé med studs i :-) Kul och värdefull läsning
2008-02-18

  Bjarne Nordbö
Smilar brett, men sanningshalten är hög.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol