Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De osyndiga

 

 

 

s(k)yndar sig att be
sin Frälsare
om själslig rening

när kroppen känner åtrå




Övriga genrer av Nattviol
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-18 20:52



Bookmark and Share


  aol
så härligt skönt bravo
2008-02-19

  stella
Det är så skönt att bli själsligt renad... ;)
2008-02-19

  Night Soul Woman
:D Jag läste den så här:

De osyndiga

Syndar och sen skyndar sig
att be sin Frälsare
om själslig rening

;)
2008-02-18

    Noomi
mm.. vill inte bli renad..
2008-02-18

  Lyckohäxan Enediel
Räknar nu med en om de Syndiga också...;)
2008-02-18

    ej medlem längre
Så gör jag varje kväll....*S*
Snyggt virkat!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol