Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos mig är du trygg



Jag håller dig tätt

du får vara svag

Visa ditt mjuka sätt

bara ett litet tag

Hos mig är du hel

jag viskar ditt namn

Tycker om dina fel

du ligger tryggt i min famn




Fri vers av berxper
Läst 998 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-02-18 18:11



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Mycket vacker. Lämnar mig med en härlig, lugn känsla och längtan. Tack!
2009-08-28

  En strimma av guld
Åh vad skönt att läsa denna. Känns så skönt att få vara liten och ombonad.
2009-06-17

  beam72
tycker om denna dikt mycket
2009-06-14

    ej medlem längre
Wow vad fint, här smälter jag till en liten pöl...
2008-11-09

  miss angelique
En sån famn skulle alla få tillgång till. Så öm och kärleksfull.
2008-10-07

  Havsbris
Så otroligt hur
olika personer kan
tänka och känna
samma vart de än
här i världen,,,

dina ord skulle väl
bara mina ord, varje
bokstav skriven av
mitt hjärta, så mycket
känner igen jag dem...

Även men ett helt
annat språk, kan dina
känslor speglar mina,

kärleken har inga gränser,
kärleken har bara ett språk,
kärleken övervinner alla hinder,
bara de, som inte har den
privilegium, kan inte fatta!!

Äkta känslor är så, finns bara
i äkta hjärtan...

att älska med alla brister!!!
fan vad enastående ...

du är extraordinär!!!
som alla säger och ser!

kram;o)
2008-09-30

  Angelika
Det är så vackert. Så omfamnande av trygghet (om man ens kan uttrycka sig så?) Sjukt bra.
2008-06-30

    fakeheaven
helt underbar! den gör att jag saknar. bokmärke
2008-06-27

    Lindizz
Denna text var mycket varm och mjuk, en text om att man får vara den man är i en trygg famn. Vackert skrivet!
2008-06-22

  Marreb
Mycket vackert och ömt. Den väcker längtan.
2008-06-05

  Rolfsdotter
Vackert om kärlek som bär, kram Backsippan
2008-03-18

  Aisha VIP
....åh.....
2008-03-12

    sunnanvind
Ett budskap att *du* får vara som du är...slappna av/släpp allt av påklistrat försvar i form av hårdhet...du är accepterad som Du är...befriande kärleksfull text!
2008-02-20

  karenina VIP
va underbart att bara få vara nära och vara den man är
2008-02-19

  Mygg
Tänk att få krypa in i den famnen. Då skulle jag somna med ett leende.
2008-02-18

  Elisabeth VIP
Finfint skrivet! Din dikt inger hopp om att det är ok att vara bristfällig och svag, att bara få vara människa och bli älskad för det. Tack för den.
2008-02-18

  Lilla My* VIP
Tryggt och varmt skrivet!
\"Tycker om dina fel\"
Härlig rad!
2008-02-18

  Anna Nickolausson
denna ger en lugn känsla
2008-02-18

    Melona
Så fint du skriver
om det vackraste
att få vara sig själv med
den man älskar/älskas av...

Vilken enorm värme
du har i denna poesi!

tycker väldigt mycket
om
\"jag viskar ditt namn
Tycker om dina fel\"

(det där är ju inte alltid
det lättaste!)

Bokmärks
även i min
själ!

Kram
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper