Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska jag göra?

vad ska jag göra!?

Du ser mej inte när jag ler

du ser mej inte när jag skrattar

du ser mej inte när jag skämtar

du ser mej inte när jag berättar nåt intressant

du ser mej inte när jag dansar

du ser mej inte är jag gungar i skolans gympasal

du ser mej inte ens när jag kramar min kompis jättegosigt!

vad ska jag GÖRA för att du ska lägga märke till mej, och inse att jag är bra för dej??!


vad sa du?

jaha.

ska jag köpa ett par glasögon till dej?

för att du har dålig syn...



Visste jag väl!




Fri vers av habibi_xx_love
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-02-18 18:28



Bookmark and Share


    Twobo
Hehe, gullig och smårolig.

(kolla upp hur \"äns\" stavas för säkerhets skull)
2008-02-18

  SaGaN
HAHA x) den där ägde ju x)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

habibi_xx_love
habibi_xx_love