Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novell....

Regnet piskar mot fönstret
Åskan dånar utanför dörren
Den vita mattan på golvet färgas röd
av allt mitt blod.
Jag dör av att kniven skär igenom min handled...

Nej men huu vad hemskt!
så kan man ju inte hadet!

Nej, vetnivad? om jag ska dö, då ska det vara såhär:

Solen skiner
och fåglarna kvittrar
gräset luktar gräsklippare.
en sån med extra mycket bensin lukt.
himlen är blåare än min fladdrande klänning
molnen är vitare än mitt band som jag har knutet i midjan.

du står på kullen
och ropar på mej
du vill att jag ska komma dit.
mitt bruna, lockiga hår fladdrar i vinden när jag springer mot dej
du tar mej i handen när jag är framme.

\"Jag älskar dej!\" ska du säga
sedan ska vi kyssas på kullen. och när jag vänder mej om ska du ta av dej din svarta kockhockeymössa.
för i den ligger en present till mej

det är en blå ring.
\"den matchar dina ögon!\" ska du säga.
när jag har tagit på mej ringen, ler du.

och då dricker min magsäck Redbull.
och jag får vingar.
jag flyger högt över marken
högt över dom vita molnen
högt över den blåa himelen.
till rymden flyger jag.

och där blir jag höjdrädd.
jag greppar i luften för att få hålla din hand.

Du är kvar.

\"Jag vill inte dö\"säger jag
du tittar på mej med dina kladdkakebruna ögon
\"du ska inte dö säger du.
\"men om du dog, skulle det inte göra nåt. då skulle jag älska dej för evigt!\" Jag tar din handra hand också. vi flyger lite högre upp.
\"om jag faller nu, kan du lova mej en sak då?\"
\"jaa\" svarar du.
\"lova mej att aldrig mer röka, eller snusa, eller knarka, eller dricka alkohol... eller snatta, eller förstöra nåt.\"
Du nickar.

Jag släpper din hand.
jag är redo att falla.
genom mörkret,genom ljuset, genom havet, genom berget.

När tunneln och ljuset och alla andra dödstecken börjar närma sig min syn.
Då tänker jag på dej.

Det går fort.

Äntligen kan jag


Rest In Peace.

(dododoooo dodododooo dododooooodooooodooooo.
Every night in my dreams
I see You
I feel you
That is how I know You go oooon.
Dododododoooooo)




Prosa (Novell) av habibi_xx_love
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-02-18 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibi_xx_love
habibi_xx_love