Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var bara tvungen att skriva av mej...


Ett dumt jävla år!

Jag såg dej
blev kär
var kär i ett år.

jag försökte få kontakt på nåtvis
men du brydde dej inte
jag trodde att du inte fattade.

Och nu förstår jag att det var JAG som inte fattade!


du har pratat om mej och min kompis,
tycker vi är jobbiga
fattar att vi var kära, men säger inget

snällt..

\"lämna mej ifred\"

på msn.

hmm...

jag hatar dej
jag slösade ETT ÅR!!!
på du som trodde du var speciell.
och det var du.

men nu hatar jag dej!

det finns 10000000 killar som är snälla och söta
och jag tittade bara efter dej I ETT ÅR!!!

hur dum får man bli??

elaka dumhuve

JAG HATAR DEEEJ!!!

fast mest hatar jag nog mej själv..

jhgfr89034mefg)\"#(%#mg932tg¤#!!!




Fri vers av habibi_xx_love
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-06-04 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibi_xx_love
habibi_xx_love