Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkade Knäppis!

Först säger han nåt riktigt idiotiskt.
Jag tycker att det är så himla korkat sagt
men sen tittar han rakt in i mina ögon


och ler


och då åker min mage Vilda musen.
jag inser att det bästa som finns är korkade knäppisar
jag är ju en sån själv

ochjag älskar det!

men jag är inte kär.
nejnej. absolut inte!
helt omöjligt...

men det pirrar!




Fri vers av habibi_xx_love
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibi_xx_love
habibi_xx_love