Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanebildande

 

dina händer

skapar beroende

i min hud

som girigt

samlar på

minnen av

dig

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-18 18:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så erhört vackert sagt i kärlekens namn..innerligt och varmt ..helt underbar poesi!!applåder!!
2008-02-19

  Bjarne Nordbö
Bokmärker omedelbart.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Noomi