Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jag ?

Jag undrar
är vi ensamma ?

Kan inte hjälpa
tanken flyger runt
håller sig vid liv, den lever av mig
söker svar
Jag är fast i ett väldigt gap
en krävande inneboende
ett monster
en otrolig rädsla
Kan inte undkomma
inte utan svar

Så jag söker
utan resultat

Varför jag ?

En förbannelse
ett monster
tusentals frågor
ett olidligt sökande

Försvinn !!
Lämna mig i fred

Jag vill inte söka
vill inte undra

Varför jag ?




Fri vers av madde_ekman
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-02-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_ekman