Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck i själen




Intrycken präglar allt jag tänker på

Träden vajar dom blommar nu av full kraft

Doften som naturen avger är berusande

Blickar ut får inte missa nått

Alla Färger olika sorters blommor

Körsbärsträden som blommar i en rosa underbar färg

Små små rosa blad blåser omkring i luften en landar
i min hand den är så len mot mina fingrar

Våren kommer med storm precis som alltid
Återkommer du varje år

Ger livet tillbaka i våra ådror

För att få le en stund beundra alla vackra ting

Avtryck i min själ stannar kvar när solen ler mot mig

Brinner jag av liv

Fyll bara på mig lite då då

Så kommer jag att slå ut som blomman gör

För att Brista mitt itu

Sprida livet glädjen med vinden

Då ett leende alltid finns på mina läppar


Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen