Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte alls korrekt bara en massa ord som förstör mig. Som om det inte vore patetiskt nog ursäktar jag mig själv. Stupid.


Bortförklaring

Jag hatar hur jag springer
i 120 tre kilometer framför
mina fötter.

Det är inte din nacke.
Inte din tystnad.
Bara hur din existens
förtärt mig. Mitt samvete
när du låter mig förlora
igen igen och igen.

Varje dag hatar jag
hur jag ger dig ansvaret
för mina klumpar inuti
mig. Hur dem utplånar
Matilda, tilda, tilla.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 23:39



Bookmark and Share


  Människa
Kanske inte lika fantastiskt formulerad som vissa andra dikter jag läst av dig :P Men bra.
2008-04-11

  aol
gillas verkligen vilken känslaav bitterhet som måste ut
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér