Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stilla i smärtan av Ylva Eggehorn

"Stå stilla i smärtan
rotad i det som är ljus i dig.
Låt svärdet gå genom dig.
Kanske det inte alls är ett svärd.
Kanske det är en stämgaffel.
Du blir en ton.
du blir den musik
du alltid längtat efter att få höra.
Du visste inte att du var en sång".


En av mina favoritförfattare.




Dagbok av Bibbi VIP
Läst 5377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-19 09:19



Bookmark and Share


  aol
Underbara rader,
2019-02-06

  mike irow
min kan börja...
2016-05-10

  ConfusedByYou
den var jätte bra: ) och kan relatera den till min dikt, tack:)
2009-03-07

  Gunilla Karlsson
Tack!
2008-10-27

  Rachel Roth
detta är mycket inspirerande...!!
tack
2008-09-20

  Kalle.O
Den är sååååååå makalöst vacker!!
2008-08-15

    ej medlem längre
En livsbejakande och mkt vacker text som jag tar till mig
2008-07-31

  Karl-Bo Lundstedt VIP
hade glömt att du sa att jag skulle kolla på den här....
men det hade inte HERREN...
så nu har jag läst den och den blev ett tilltal direkt till mig just nu...
Kramar. kb
2008-04-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Kära Bibbi!
Jag har varit på nätet och letat men inte hittat hela texten. Och så har du den här! Jag blev så innerligt glad. Tack vare dig har dessa ord kommit att betyda mycket för mig. Och jag har stått stilla i smärtan, hållit andan, tagit nya djupa andetag, men stått kvar. Det har hjälpt mig. Jag är dig evigt tacksam.....applåd!
2008-04-25
  Bibbi
Bibbi VIP