Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars gråt

 

När verkligheten bränner hål
på min fosterhinna
gråter änglarna




Fri vers av Rachel Roth
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-06-02 09:02



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sorglig med få underbara ord. tack.
2005-06-06

    Pricha
mycket fin skildring av hur verkligheten bränner.
2005-06-02

    Mejja
Fattas ord som är starka nog för dessa ord! De ÄR!
2005-06-02

  madinsane
vad är det med änglars gråt som fattar tag.. jag vet inte, men vackert är det!
2005-06-02

  kath
Bilden är stark och den förlöser en känsla av hopp...stark som livet själv...
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth