Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen




Dagen kommer dagen går

Allt snurrar omkring oss

Vår lilla värld full av överraskningar

Som ingen vet något om

Vad är i morgon och vad är idag

Vad vet jag allt kan faktiskt hända

Ta dig en liten titt på allting omkring dig och du kanske finner mystik

Ofantligt stort och saligt är allt

Men när allt kommer omkring är det ju faktiskt helt en vanlig lördag






Fri vers av Fånga dagen
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen