Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat min lillasyster när hon var barn


Lillasyster Johanna



Blomman som finns där

Kanske är det livet som börjat rinna likt vattnet i bäcken

Som sakta sipprar fram

Kan hända du ser en liten flicka med en barkbåt i sin lilla hand

Hon är på väg att skicka den ut på ett äventyr
i den lilla bäcken som sipprar fram






Fri vers av Fånga dagen
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-02-19 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen