Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning om en barndomsupplevelse


Det förflutna sveket




Sviken ock lämnad ensam blev jag i unga år

Jag ropade lämna mig inte i mörkret ensam

Men ingen hörde eller såg mig

Sakta sakta förstod jag att ingen skulle komma och ta mig ifrån min rädsla och ensamhet

Så jag tände alla ljus för att döva min rädsla.

Musiken gjorde mig lugn och jag kände mig inte lika ensam

Nu är jag vuxen och kan själv bestämma när jag skall lämna eller stanna kvar









Fri vers av Fånga dagen
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-02-19 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen